Am lucrat la o firma din anul 2005 ca technician timp de vreo 12 ani.Am plecat de la ei in februarie 2016.Timp de vreo 6 ani mi am luat concediu cate 2,3,4,5 zile pe an.Am inteles ca se poate plati concediul retroactiv daca nu ti l ai luat in anii anteriori.Intrebarea mea este:as putea sa le cer acest lucru stiind ca sunt atatea zile care le am pierdut?Si aici vorbesc de ultimii ani pana in 2016(2012-2016).Va multumesc anticipat.
Compensarea in bani a CO neefectuat este posibila numai in cazul in care inceteaza c.i.m.
Prin urmare, de bunavoie, angajatorul poate compensa in bani si CO neefectuat de peste 3 ani.
Termenul de prescriptie de 3 ani prevazut in Codul Muncii se refera numai la actiunea in instanta, care poate fi promovata in cazul in care angajatorul refuza sa compenseze in bani la incetarea c.i.m. zilele de CO neefectuate.
Concediu
dutapetre
Am lucrat la o firma din anul 2005 ca technician timp de vreo 12 ani.Am plecat de la ei in februarie 2016.Timp de vreo 6 ani mi am luat concediu cate 2,3,4,5 ... (vezi toată discuția)