avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cat este indemnizatia de insotitor?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cat este indemnizatia de insotitor?

In luna ianuarie 2016 am primit ca insotitor a unui copil cu gr1 de handicap 965de lei iar in februarie 772 de lei din care au oprit 195 de lei zicand ca s/au incurcat si nu s-a marit la noi. as dori sa stiu cat a ajuns primind acasa ca mi-am insusit niste bani necuveniti.
X-(

(când aveți â la începutul cuvântului, folosiți numai î din i, nu â din a. Cuvântul ansotitor nu exista, e însoțitor)
Ultima modificare: Luni, 28 Martie 2016
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Care este cuantumul indemnizatiei de insotitor? geoavocatnet63 geoavocatnet63 Buna ziua.Tata-l meu primeste o pensie de handicap gradul 1.Pe langa aceasta pensie mai primeste si indemnizatie de insotitor.As dori sa stiu daca s-a marit ... (vezi toată discuția)
Casa de pensii târgoviște ContSters305277 ContSters305277 Bună ziua. Sunt o pers cu handicap de gradul unu de invaliditate permanent. De 2 luni de zile casa de pensii îmi face oprire pe pensie de 200 Ron. Adică de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil kimonloghi kimonloghi Buna ziua, daca am plecat de la vechiul loc de munca pe 4 ianuarie 2016, adica am incheiat contractul de munca) si am inceput la noul loc de munca cu 29 ... (vezi toată discuția)