avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construire locuinta zona sanitara cu regim sever
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construire locuinta zona sanitara cu regim sever

Buna ziua,

De curand am aflat dintr-un aviz de la apa nova ca terenul pe care voiam sa construim o locuinta P+1E se afla intr-o zona sanitara cu regim sever (deoarce 50 m mai incolo sunt niste puturi de ale lor) si practic nu avem voie sa construim pe acel teren. Precizez ca am platit impozit la primarie pt teren construibil. In cartea funciara nu aparea ca s-ar afla intr-o astfel de zona si nici in certificatul de urbanism.
Eu ce pot face in situatie asta ca ne-am trezit cu un teren care nu mai valoreaza nimic. Pe cine putem da in judecata?

Multumesc! O zi buna!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, suntem o comunitate de oameni intr-un haos urbanistic ... viorel.ionut86 viorel.ionut86 Buna ziua, Suntem o comunitate de oameni intr-un haos urbanistic numit Ilfov. Locuintele noastre (case cu regim de inaltime maxim P+1E+pod) se afla intre ... (vezi toată discuția)
Drept de utilitate publica apa nova nespecificat in cadastru dorinm dorinm Buna ziua Am cumparat un teren liber de sarcini conform extrasului de carte funciara ulterior am constatat ca pe el trece o conducta de apa potabila (Apa ... (vezi toată discuția)
Constructie in zona de protectie severa valmi valmi As dori sa aflu parerea dvs. despre urmatoarea situatie. Am cumparat un teren cu o constructie inceputa si autorizatia de constructie valabila. Am finalizat ... (vezi toată discuția)