avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat fiscal persoana fizica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat fiscal persoana fizica

Notarul a depus documentatia pentru obtinere certificat fiscal persoana fizica., necesar pentru succesiune.

intrebare;
Pot merge la ANAF eu, ca proprietar( dupa suucesiune ) sa cer certificatul? chiar daca a depus actele notarul.

Asta deoarece vrem sa urgentam aceasta dezbatere de succesiune.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:05, 28 Martie 2016
Daca a depus actele notarul asteptati sa le obtina acesta.ANAF nu va elibera certificat fiscal si dvs.si notar.Va elibera celui care a solicitat mai intai.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare titlu de proprietate Semiremorca Semiremorca Buna ziua ! In urma unei succesiuni am obținut TITLUL DE MOȘTENITORII pentru un imobil si terenul aferent, am depus la primărie toate documentele si ... (vezi toată discuția)
Termen notar gigelas gigelas Buna seara, Stie cineva care este motivul pentru care notarul nu poate autentifica o succesiune decat peste minim 3 zile de la inregistrarea actelor ? Dupa ... (vezi toată discuția)
De unde pot obtine un certificat de sarcini fata de defuncti daca nu exista cadastru efectuat? SHAMMY SHAMMY buna ziua, de unde pot obtine un [b]certificat de sarcini fata de defuncti daca nu exista cadastru efectuat[/b]/ Notarul este cel care elibereaza certificatul ... (vezi toată discuția)