avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare pierdut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare pierdut

Buna ziua,
Locuiesc in Bucuresti, intr-un apartament proprietate personala. Acest apartament l-am achizitionat printr-un contract de vanzare - cumparare de la S.C.A.V.L. Berceni S.A. in anul 1993. Am pierdut originalul acestui contract, detin doar o copie legalizata.Doresc sa vand acest imobil si pentru a putea face aceasta tranzactie , am inteles ca este necesar originalul contractului. Unde ma pot adresa si ce demersuri pot face pentru a obtine un act ce poate inlocui contractul original?
Va multumesc.
O zi buna.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:02, 28 Martie 2016
Va puteti adresa succesoarei in drepturi si obligatii a SACVL -Berceni, in masura in care aceasta nu mai exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte vanzare cumparare/donatie francuradu francuradu Buna ziua, Ma intereseaza achizitionarea unui aparatament; am aflat ca acel apartament este dobandit prin act de donatie de cele 2 mostenitoare de drept, ... (vezi toată discuția)
Renuntare la clauza de intretinere simona toanchina simona toanchina detin un contract de vanzare cumparare cu obligatie de intretinere. apartamentul l am cumparat de la parinii mei , in urma cu 20 ani. pt aceasta tranzactie, ... (vezi toată discuția)
Riscuri / nelamuriri /pasi de urmat achizitie imobil maral maral Buna ziua, Intentionez sa achizitionez un apartament si as avea nevoie de cateva sfaturi/lamuriri. Apartamentul este mostenit de 3 frati si de catre mama ... (vezi toată discuția)