avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... renuntare la clauza de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

renuntare la clauza de intretinere

detin un contract de vanzare cumparare cu obligatie de intretinere. apartamentul l am cumparat de la parinii mei , in urma cu 20 ani. pt aceasta tranzactie, le-am dat suma de 4000$., dar acesti bani nu apar pe contract ,, cu toate ca banii s -au dat in fata notarului. .doresc sa vand acest apartament , in care locuiesc in prezent. mama este de acord sa renunte la clauza de intretinere, dar nu stiu cum se procedeaza. la achizitionarea urmatorului imobil, mama v a fi trecuta pe contract.. tata a decedat in urma cu 11 ani . mentionez ca timp de 20 ani , parintii mei nu au mai locuit cu noi, de la data tranzactiei.
Ultima modificare: Vineri, 23 August 2019
simona toanchina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:46, 23 August 2019
Buna ziua,

Renuntarea la clauza de intretinere se poate face prin act notarial, ulterior dvs. putand instraina apartamentul liber de sarcini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimb proprietati tata-fiica Mariannaaa Mariannaaa Buna ziua, In urma cu 7 ani mama mea a decedat, parintii mei avand impreuna un apartament din care eu am mostenit 3/8 si tata 5/8. In acesti 7 ani tata mi-a ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa de la parinti iulyt iulyt Se poate cumpara apartamentul detinut de mama mea, in care eu si nevasta suntem luati in spatiu? Trebuie facuta dezbaterea mostenirii inainte sau care este ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am? Critter Critter Am 29 de ani, si sunt proprietara unui apartament din Bucuresti pe care as dori sa il vand, dar unele clauze din contract sunt contradictorii si nu stiu exact ... (vezi toată discuția)