avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... suprapunere intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

suprapunere intabulare

Buna ziua.Daca cineva s-a intabulat pe un teren pe care eram intabulat in C.F si apoi acesta vinde terenul catre un tert ce sanse mai am sa-mi castig terenul inapoi ?Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 16:50, 28 Martie 2016
In principiu terenul dvs exista. Nu se putea intabula, cel putin la nivelul anului 2014, - 2016 un teren peste un altul care a fost intabulat anterior.
Solicitati OCPI sa va puna la dispozitie copii ale cadastrului care s-a suprapus cu al dvs. Verificati printr-un extras de carte funciara informativ daca exista aceasta suprapunere, in sensul de tarla, parcela, numar, strada etc. Daca este intravilan sau extravilan. Daca se demonstreaza ca OCPI a gresit, actionati in judecata OCPI, si pe cel care detine terenul, sau pe cei care au solicitat initial cadastru ptr terenul care se suprapune cu al dvs. Este putin mai complicat dar nu nerezolvabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere cadastru si suprapunere cu vecin care face puz oanapetrica oanapetrica Buna ziua, am si eu o problema cu respingerea unui cadastru deoarece se suprapune cu cel al vecinului , terenul este extravilan. Acum el a inceput procedura de ... (vezi toată discuția)
Repoziționare terenuri fãrã acordul tuturor vecinilor bojflav bojflav Sunt proprietarul unui teren achiziționat cu contract de vânzare cumpărare la notar din anul 2007. Proprietarii din tarla respectivă au fost ... (vezi toată discuția)
Teren mai mare decat e prevazut in titlul de proprietate crocobadariky crocobadariky in titlul de proprietate este specificata supraf.de 300m patrati iar cand am vrut sa fac schita cadastrala pentru contract de vanzare cumparare sau gasit la ... (vezi toată discuția)