avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Vanzare casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Vanzare casa

Buna ziua, Mama si matusa mea au mostenit o casa careia i-au facut succesiunea dar nu si intabularea. Intrebarea mea este: Pot sa o vanda fara sa o mai intabule pe ele? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 17:28, 28 Martie 2016
La nivelul anului 2016 niciun imobil nu se mai poate vinde fara cadastru si intabulare. Va sunt necesare, in afara de certificatul de mostenitor, actele care au stat la baza emiterii lui. Certificatul de mostenitor nu este un titlu de proprietate, el arata doar mostenitorii si cotele lor din masa succesorala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa-mi vand partea? Disconnect Disconnect Salut, numele meu este Ionut si am o dilema de ceva timp incoace. In anul 2003 am facut succesiunea unei \"case+un loc de veci+un nr. actiuni(la SIV ... (vezi toată discuția)
Fara titlu gabriel13 gabriel13 locuiesc in casa sotului avuta de la bunica lui .nu avem niciun act ptr.ca in TITLU DE PROPRIETATE nu este trecuta casa cu gradina doar terenurile extravilane ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor =act de proprietate? cicinic cicinic Tatal meu are ca si act de proprietate pentru casa si gradina un certificat de mostenitor prin care ,,accepta succesiunea cu o cota de 1/1 ''si prin care ... (vezi toată discuția)