buna ziua,
am un pfa pe care l-am infiintat intru-un oras unde am incririat un spatiu ( actele de la registrul comertului sunt pe aceasta adresa), dar eu am domiciliul in alt oras...acelasi judet.
va rog sa-mi spuneti ce declaratii si unde trebuie sa le depun la admin. fiscal.
concret declaratiile de venit ( estimat si realizat) le depun unde am eu domiciliul?
iar cele legate de CUI ( 392a/b, 112 ptr. slariati, etc) le depun unde am sediul professional?
unde inregistrez pfa-ul si ce depun 070 sau /si 050?
multumesc
Infiintare pfa
anca_g
Buna ziua! Va rog sa-mi dati un raspuns la urmatoarea intrebare, daca se poate.
Pot sa-mi infiintez PFA in orasul in care am domiciliul stabil ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.