avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA cu sediul profesional intr-un oras, si domiciliul ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA cu sediul profesional intr-un oras, si domiciliul persoanei in alt oras

buna ziua,
am un pfa pe care l-am infiintat intru-un oras unde am incririat un spatiu ( actele de la registrul comertului sunt pe aceasta adresa), dar eu am domiciliul in alt oras...acelasi judet.
va rog sa-mi spuneti ce declaratii si unde trebuie sa le depun la admin. fiscal.
concret declaratiile de venit ( estimat si realizat) le depun unde am eu domiciliul?
iar cele legate de CUI ( 392a/b, 112 ptr. slariati, etc) le depun unde am sediul professional?
unde inregistrez pfa-ul si ce depun 070 sau /si 050?
multumesc
Cel mai recent răspuns: MIV , utilizator 12:30, 30 Martie 2016
:) cum pot verifica pe acest forum, daca sunt blocat...
dupa o anumita discutie telefonica cu o persoana care s-a prezentat ca fiind reprezentant avocatnet, nu am primit absolut nici un raspuns, la intrebarile pe care le-am adresat pe acest forum.
imi pare extreme de ciudat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare pfa la anaf piciul piciul buna ziua, am un pfa pe care l-am infiintat intru-un oras unde am incririat un spatiu ( actele de la registrul comertului sunt pe aceasta adresa), dar eu am ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social (administratia financiara) Tunadro Tunadro Buna ziua! Tocmai am schimbat sediul social al firmei dintr-un sector in altul (Onrc). In urma acestei schimbari, ce mai am de facut la Administratia ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu fiscal pfa cadyman cadyman Buna ziua, Mi-am schimbat buletinul pe Oras. Bragadiru Judet Ilfov Acum trebuie sa imi schimb domiciliu fiscal din Braila in orasul Bragadiru , Judetul ... (vezi toată discuția)