avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cumparaturi online de la o persoana fizica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cumparaturi online de la o persoana fizica

buna ziua.am achizitionat online de la persoana fizica un produs,mai exact un palton care imi este mare.masurile nu corespund.doresc sa fc returul paltonului dar doamna nu primeste retur si implicit nu doreste nici sa imi dea banii inapoi .ce este de facut?ce trebuie sa fac eu pentru a-mi primi banii inapoi .plata sa facut in cont bancar.am toate dovezile de cumparare cat si conversatiile cu doamna.persoanele fizice nu sunt obligate de a primi retururi?politica returului de 30zile nu este valabila si pentru doamna sau doar pentru firme?multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:35, 29 Martie 2016
Din pacate legislatia se aplica doar cand cumparati de la persoane juridice.

Retineti, in cazul in care veti dori sa returnati un produs cumparat de la o firma, ca aveti drept de retur in 14, nu in 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare piesă auto (folosită) în magazin fizic razvancristea razvancristea Bună ziua! Am o curiozitate în privința returnării unei piese auto cumpărate dintr-un magazin fizic. Zilele trecute, în urma unei defecțiuni la ... (vezi toată discuția)
Urgent doresc un raspuns! am cumparat o cutie de nurofen forte ... Andreea Vogue Andreea Vogue Urgent doresc un raspuns! Am cumparat o cutie de nurofen forte de la o farmacie, dar mam razgandit si doresc sa returnez cutia de nurofen forte din motive ... (vezi toată discuția)
Retur 24 ore produs comandat online vmire vmire am achizitonat o tableta dintr un magazin domo,comanda am facut o online dar am ridicat-o din magazin.acasa dupa o indelunga utilizare am sesizat ca s-a ... (vezi toată discuția)