avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Termenul in care se acorda avizul de la fngcimm
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Termenul in care se acorda avizul de la fngcimm

stie cineva care este termenul legal pentru acordarea avizului din partea FNGCIMM in scopul achizitionarii unui apartament prin programul "Prima casa"?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: sanislav_clau , utilizator 13:10, 20 Octombrie 2009
Incercati pe site-ul lor sa verificati daca exista vreun termen legal in care sunt obligati sa dea raspuns .
[ link extern ]
la linkul urmator gasiti si legea 133/1999 prin care s-a infiintat acest fond de garantare!
[ link extern ]
:)
Multumesc mult!
eu stiam ca au 5 zile. din cate am citit, ei spun ca se incadreaza, la banca dureaza mult...
Nu este prevazut nicaieri in lege acest termen de 5(cinci) zile de raspuns sau de eliberare a avizului !B-)
Buna ziua!
Imi permit sa va contrazic si va indic sursa mea:
Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr. 526/30.VII.2009 (Ministerul Finantelor publice Nr. 2.390 din 28 iulie 2009; Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri Nr. 1.019 din 28 iulie 2009)
"ORDIN privind modificarea si completarea Ordinului ministrului finantelor publice si al ministrului intreprinderilor mici si mijlocii, comertului si mediului de afaceri nr. 2.225/994/2009 pentru aprobarea Conventiei privind implementarea programului "Prima casa" si a Conventiei de garantare si pentru reglementarea unor masuri necesare pentru aplicarea prevederilor art. 10 din anexa nr. 1 la Hotararea Guvernului nr. 717/2009 privind aprobarea normelor de implementare a programului Prima casa" ",
Anexa nr. 2 la Ordinul nr. 2.225/994/2009, capitolul V-Garantia, art. 5.9, punctul 5.9.1, literele c, g si h .

In documentul specificat mai sus gasiti foarte clar mentionate termenele. Nu se respecta insa. Sunt intarzieri mai mari de 10 zile referindu-ma doar la decizia care trebuie transmisa prin fax, fara a mai lua in discutie si restul parcursului documentelor.

Va doresc o zi buna tuturor si nervi tari solicitantilor de credit in programul "Prima Casa"! Succes!

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament prima casa mai devreme de 5 ani mihai_albu_2012 mihai_albu_2012 Am gasit un ordin al ministrului de finante [b]\"O R D I N privind modificarea și completarea Ordinului ministrului finanțelor publice și al ... (vezi toată discuția)
Donatie/mostenire prima casa kbi kbi Buna ziua, intentionez sa achizitionez un apartament prin programul Prima casa. Am inteles ca apartamentele dobandite prin donatie/mostenire nu pot fi ... (vezi toată discuția)
Anunt important - incepand cu data de 20.06.2012,ora 10.00 incepe inscrierea pentru programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata Daniela Bolog Daniela Bolog Prin Decizia Presedintelui Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii nr. 147/04.05.2012, publicata in ... (vezi toată discuția)