avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcare - verificare legalitate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcare - verificare legalitate

Buna seara,

De aproximativ o luna, am observat cativa locatari care si-au delimitat locul de parcare punandu-si si numarul masinii pe trotuarul din laterala blocului, obstructionand circulatia pietonilor.

As vrea sa stiu daca acest lucru este legal. Unde se pot verifica locurile de parcare existente in sectorul 4 si care sunt limitele acordarii acestor locuri din perspectiva amplasamentului.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:28, 29 Martie 2016
Verificarea disponibilitatii locurilor de parcare se face la serviciul Parcari din cadrul fiecarei primarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doar dezvoltatorul poate parca pe trotuar ? sorin_z sorin_z Buna seara, Incerc sa fiu cat mai la subiect ... asa ca va prezint ingredientele: - una bucata cartier rezidential (peste 1000 apartamente) - una bucata ... (vezi toată discuția)
Poate masina straina sa parcheze langa blocul nostru ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca cu urmatoarea problema: Langa blocul unde locuiesc este un trotuar lat de 2 m., in continuare ... (vezi toată discuția)
Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc ... iamchaos iamchaos Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc de parcare, dar blochează trotuarul cu partea din spate a mașinii? În zona mea, a ajuns ... (vezi toată discuția)