avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum se inregistreaza cheltuielile si materiale cu ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum se inregistreaza cheltuielile si materiale cu amenajare sediu

pentru reamenajare sediu am facturi de materiale si prestari servicii. cum le inregistrez pana la final
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:43, 9 August 2009
Le evidentiati la rubrica cheltueili in regsitrul de incasari si plati drept cheltuieli amenajare sediu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenajare spatiu firma in regie proprie ncris78 ncris78 Buna ziua, O firma poate face lucrari de amenajare si/sau constructie in spatiul unde isi are punctul de lucru, in regie proprie? Cum se justifica ... (vezi toată discuția)
Inregistrare facturi pt un pfa neplatitor de tva dannuttzza dannuttzza Buna ziua, Am nevoie sa ma ajutati cu urmatoarea dilema, am un pfa, neplatitor de tva si folosesc programul saga pt a-mi tine evidenta contabila, astfel ca ... (vezi toată discuția)
Emitere si inregistrare facturi ddo ddo Colaboram cu o firma din strainatate care plateste serviciile prestate in Euro cu OP in contul Cabinetului, deschis in euro. In ce moneda emit factura si cum o ... (vezi toată discuția)