avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Director General Adjunct
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Director General Adjunct

Buna ziua!
Am urmatoarea intrebare. Lucrez la o societate ce nu are pe Organigrama cat nici in Actul constitutiv functia de Director General Adjunct. E cert faptul ca pt angajarea pe ac post tr schimbata Organigrama, dar intrebarea mea e daca tr schimbat si actul constitutiv? Societatea e pe actiuni. Ma poate ajuta cineva?

Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 16:36, 30 Martie 2016
Buna ziua,
Daca infiintati postul de director general adjunct, iar in SA sunt delegate atributiile de conducere catre directori, atunci va trebui comunicata aceasta modificare la ONRC. In baza unei Hot AGA se modifica Actul constitutiv si se incheie un act aditional.
La noi exista si consiliul de administratie cat si Director General. Si in situatia asta tr modificat? Multumesc.
Daca atributiile de conducere sunt delegate directorilor prin Actul constitutiv, ori modificari ulterioare ale acestuia, atunci procedati in modul pe care l-am prezentat mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie srl ypo ypo Buna seara.Aveti cumva un model de decizie a Consiliului Director al unui Srl.pentru elaborarea unui act aditional la actul constitutiv?mentionez ca Srl -ul ... (vezi toată discuția)
Presedinte ca ContSters57265 ContSters57265 In cadrul unei societati pe actiuni , presedintele Consiliului de administratie poate fi concomitent si director economic ? (vezi toată discuția)
Organe de conducere srl-uri medicale vali pintea vali pintea Buna ziua, Ma intereseaza care sunt organele de conducere intr-un SRL medical .Stiu ca AGA e organul de conducere intr-un SRL iar conducerea executiva e ... (vezi toată discuția)