avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suspendare CCC, cerere ptr desfacerea CIM motiv fiind ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suspendare CCC, cerere ptr desfacerea CIM motiv fiind angajare la alta firma !

Buna ziua !

Sunt in concediu de cresterea copilului pana la varsta de 2 ani pana la data de 11.07.2016.
Din 04.04.2016 vreau sa ma angajaz la alta firma.
Care sunt pasii pentru a rezolva situatia ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: melb , utilizator 13:18, 30 Martie 2016
1. Faceti cerere catre angajator prin care solicitati incetarea suspenarii contractului individual de munca (CIM) cu data de 04.04.0216 si cu aceeasi data solicitati si incetarea CIM cu acordul partilor (art. 55, lit. b) din Codul muncii).

2. Apoi incheiati CIM cu noul angajator cu data de 04.04.2016.

3. Anuntati si la AJPIS ca ati reluat activitatea ca sa va suspende plata indemnizatiei pentru CCC.

Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2016
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Multumesc mult ptr raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil eu1983 eu1983 Buna ziua, Eu am intrat in concediu de crestere copil pana la 2 ani din somaj, dupa 1 an si 3 luni mi-am gasit serviciu, am semnat contract si cand am ... (vezi toată discuția)
Demisie din concediu de crestere copil dobrealina23 dobrealina23 Eu sunt in concediu de crestere copil incepand cu 1.01.2014. Din 1.03.2014 doresc sa ma angajez la o alta firma. Cum procedez cu firma la care sunt in prezent? ... (vezi toată discuția)
Schimbare job in concediul de crestere copil RoxanaMRadu RoxanaMRadu De un an si 7 luni sunt in concediu de crestere copil. Ar trebui sa ma intorc la munca pe data de 7 iunie cand copilul implineste un an si 11 luni. Recent am ... (vezi toată discuția)