avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Solicitare de comunicare nume conducator auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Solicitare de comunicare nume conducator auto

In cutia de scrisori am gasit o adresa de la politia rutiera prin care I se solicita proprietarului autoturismului sa comunice numele soferului care a condus auto, in urma cu 2 luni si jumatate, la ora 21.06.
Va rog mult sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare :
pot sa nu raspund adresei, avand in vedere ca nu a semnat nimeni de primirea ei, doar a fost lasata in cutia de scrisori?
Exista vreo posibilitate sa se dovedeasca faptul ca am primit-o?
Cel mai recent răspuns: sorcy3k , utilizator 00:45, 8 Aprilie 2016
Daca nu este nimeni acasa, ar fi trebuit sa se intocmeasca un proces verbal de predare la adresa, avand semnatura unui martor (vecin)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz comunicare date politie Sorin112233 Sorin112233 Buna seara! V-as fi recunoscator daca ma puteti ajuta cu un rapsuns.Am intrebare care suna cam asa: am permis,detin un autoturism. Intr-o zi autoturismul pe ... (vezi toată discuția)
Amenda cnadnr , art.27 oug 2/2001 razvanpopescu razvanpopescu Am luat amenda pentru ca nu am avut rovigneta . Amenda mi-a fost adusa la domiciliu, nu am fost gasit la domiciliu drept urmare, cel imputernicir de CNADNR a ... (vezi toată discuția)
Se poate considera indeplinita procedura de afisare fara prezenta unui martor? CalinPascan CalinPascan Buna, Am o nelamurire in ceea ce priveste procedura de afisare, si anume: in data de 16.08.2017 (conform PV de indeplinire a procedurii de afisare) a fost ... (vezi toată discuția)