avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Imprumut bancar
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Imprumut bancar

In anul 2006 am contractat un credit in lei iar in 2007 un credit in CHF la o instituie bancara care a pierdut definitiv procesul cu clientii . Am primit de citeva saptamini o oferta din partea bancii pentru o negociere . Doresc sa stiu daca acum eu inaintez la judecatorie o plingere impotriva bancii pentru clauze abuzive o sa am cistig de cauza in urma decizie definitive a ICCJ ?

Alte discuții în legătură

Proces pentru credit in euro carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua. Doresc sa stiu care sunt costurile si procedura in cazul in care doresc sa dau in judecata banca, pt. un credit cu ipoteca imobiliara, in valoare ... (vezi toată discuția)
Credit la banca in franci elvetieni romulusc romulusc sunt in imposibilitate de plata din cauza diferentei intre cursul curent si cel din momentul contractarii imprumutului. Ce este de facut? (vezi toată discuția)
Solicitare consultanta restituire credit la cursul de schimb din momentul contractarii gabryela77 gabryela77 Bun gasit! Am rugamintea sa imi spuneti daca putem discuta pe tema unui imprumut acordat de o anumita banca,in moneda elvetiana, in anul 2007? Ca multi alti ... (vezi toată discuția)