avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Procedura obtinere stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Procedura obtinere stimulent insertie

Buna ziua

am optat pt concediu 1 an si m-am intors la birou in martie, cand copilul meu avea mai putin de 1 an.
Eu am crezut ca automat mi se va vira acest stimulent pentru ca firma anunta oricum intoarcerea mea.
Am aflat abia ieri ca totusi trebuie sa mai iau o adeverinta de undeva, sa o completez si sa o depun. Ma puteti ajuta, va rog, cu informatii legate de ce autoritate se ocupa si care sunt termenele?
(nu stiu daca sunt cei la care am depus pt alocatie sau cei la care am depus pt indemnizatia de crestere copil)
Daca trebuie depuse in decursul aceleiasi luni inseamna ca nu mai am decat ziua de maine

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:47, 30 Martie 2016
1. Stimulentul de insertie se acorda la cerere deci trebuie sa faceti o cerere catre AJPIS pe care trebuie sa o depuneti la Primarie, unde ati depus si actele pentru concediu crestere copil (CCC).

2. La cerere trebuie sa anexati o dovada ca ati reluat activitatea (o copie dupa decizia de reluare a activitatii sau o adeverinta de la angajator cu data cu care ati reluat activitatea).
Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2016
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie snora snora Buna. Copilul meu implineste 2 ani in decembrie din 1 Octombrie eu as vrea sa ma intorc la lucru. pot sa beneficiez de stimulentul de insertie? (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie chirea chirea Buna ziua , va rog frumos am nevoie de un raspuns concret , sunt in concediu de crestere copil, acum copilul are 7 luni iar eu de pe 1 octombrie , mai ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie cris7821 cris7821 Buna ziua, Daca sunt in concediu de crestere copil si vreau sa ma intorc la locul de munca inainte de a implini copilul 1 an pt a beneficia de acel ... (vezi toată discuția)