avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Cate case de marcat sunt necesare activitatea firmei ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Cate case de marcat sunt necesare activitatea firmei se desfasoara in 3 sedii

Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: am o firma in domeniul medical (activitati de asistenta spitaliceasca) si sunt nevoit sa imi achizitionez casa de marcat iar pentru asta am nevoie sa specific "locul instalarii". Sediul social firmei este declarat doar ca sediu administativ, activitatea desfasurandu-se la un spital si doua policlinici. Este obligatoriu sa iau trei case de marcat sau pot sa iau doar una? In actul constitutiv este mentionat ca activitatea se desfasoara la beneficiari si/sau in afara sediului propriu.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 18:07, 30 Martie 2016
Pentru fiecare punct de lucru,in afara de sediul social daca acolo nu se desfasoara activitate, trebuie cate o casa de marcat. Aceasta presupune ca la cele 3 puncte de lucru sa se presteze servicii cu plata catre populatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firmele prestatoare de servicii sunt obligate sa declare punct de lucru daca nu-si desfasoara activitatea la sediul social? miki15 miki15 As dori sa stiu in ce conditii o firma prestatoare de servicii este obligata sa-si declare punctul de lucru,daca aceasta nu desfasoara activitatea in cadrul ... (vezi toată discuția)
Sediu social srl. prestare la beneficiar Alina1704 Alina1704 Buna ziua. Recent am fost la o casa de avocatura cu care am discutat sa se ocupe de procedura de infiintare a unui SRL. Tot prin aceasta casa de avocatura ... (vezi toată discuția)
Firma doar cu sediu social fara punct de lucru? DAYANA_Only DAYANA_Only Daca X s.r.l. desfasoara : - caen 4690 - Comert cu ridicata nespecializat - caen 4618 - Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu ... (vezi toată discuția)