avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul

eu am salariul de incadrare-brut de 1300 lei daca se mareste minimul pe economie la 1250 cum ma afecteaza pe mine? deci lucrand in sistemul bugetar am ajuns la salariul asta cu majorarea din decembrie de 10% .intrebarea e mi se va pune la salariul brut inca 200 de lei cu cat va creste minimul pe ec ? sa ajung la 1500? sau nu ma afecteaza deoarece salariul meu brut e mai mare de 1250 lei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:36, 31 Martie 2016
Nu va afecteaza cresterea salariului minim brut pe economie, salariul dvs va ramane la fel nu va creste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hg privind salariul minim brut pe economie din 2016 Cornel  Vasile Cornel Vasile Guvernul a decis, în şedinţa de astazi, 30.12.2015, creşterea salariului minim pe economie de la 1.050 lei la [b]1.250 lei începând din 1 mai ... (vezi toată discuția)
Salariul minim si majorarea de 10% din dec 2015 raduiulian raduiulian Buna ziua, V-as ruga sa ma lamuriti asupra urmatoarei chestiuni. Cineva (din institutie bugetara) avea in luna decembrie 2015 salariul minim pe economie, ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie din mai-1250 neinteresant neinteresant daca salariile din sectorul bugetar, in luna decembrie au fost majorate cu 10% -inclusiv salariul minim, in luna mai, noul salariu minim pe economie, cel de ... (vezi toată discuția)