avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transformare apartament in spatiu comercial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transformare apartament in spatiu comercial

Buna seara, detin un apartament la parterul unui bloc cu doua etaje, si asi dori sa stiu care sunt etapele transformarii lui din apartament in spatiu comercial, ca mai apoi sa deschid un salon de infrumusetare. Care sunt pasii ce trebuiesc urmati si unde pot gasi tabelul cu care voi merge la vecini pentru asi da acordul in privinta acestui lucru, mentionez ca am si vecini care nu locuiesc in bloc sau sunt plecati. Multumesc
Cel mai recent răspuns: boby_zb , utilizator 10:49, 6 Aprilie 2016
imi raspunde si mie cineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salon infrumusetare boby_zb boby_zb Buna seara, ideea mea de afacere este sa imi deschid un salon de infrumusetare la parterul unui bloc si asi avea nevoie de cateva raspunsuri. Ideea este ca ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinație spațiu comercial L.Andr L.Andr Bună ziua, .Detin un apartament în care se desfășoară o activitate de frizerie .Aceasta se desfășoară de 10 ani.Am primit notificare de la primărie ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru pt activitati de manichiura, pedichiura PMDiana PMDiana Buna seara, doresc sa deschid un punct de lucru, pt activitati de infrumusetare gen manichiura - pedichiura intr. un apartament cu 2 camere la parterul unui ... (vezi toată discuția)