avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) in 2016

Buna ziua,

Am si eu urmatoare situatie: sun insarcinata in 2 luni, de curand m-am angajat, cu contract determinat pe o perioada de 6 luni, din luna Februarie 2016, mentionez ca inainte de luna Februarie timp de doi ani de zile, adica din 2014 pana in 2016 februarie nu am lucrat. Stiu ca trebuie minimum 12 luni pt a primi indemnizatie. Sotul meu lucreaza ca si persoana fizica autorizata in Anglia de un an de zile. Exista vreo posibilitate sa se cumuleze cele 6 luni de zile ale mele ce le voi lucra pana inaintea nasterii cu 6 luni de zile ale lui din Anglia? El si-a platit contributiile la stat acolo, in Anglia. As aprecia din suflet daca mi-ati putea raspunde, deoarece sunt nelamurita:(

Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:45, 4 Aprilie 2016
Se va face o medie a veniturilor realizate din tara si din Anglia.

Eliminarea plafonului este preconizata sa intre in vigoare la data de 01.07.2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma calific la indemnizatie crestere copil in situatia in care in ultimele 12 luni am realizat venituri impozabile partial in romania, partial in uk CristinaTebe CristinaTebe Situatie: In ultimele 12 luni anterior datei estimate de nastere copil (Dec 2016), voi fi realizat venituri impozabile atat in Romania cat si Anglia, dupa cum ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului zizike zizike buna seara, va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru situatia mea; eu si sotia muncim in prezent in Anglia,sotia mea este insarcinata si urmeaza sa nasca in ... (vezi toată discuția)
Icc dmtrmaria dmtrmaria buna ziua! Momentan am o perioada de 11 luni lucrate pe actualul contract de munca in Anglia. de curand am aflat ca sunt insarcinata si vreau sa revin in ... (vezi toată discuția)