avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie fara autorizatie

Suntem despartiti de vecinii din spatele casei de un gard de placi de beton de 3m inaltime si 20m lungime. Pe o lungime de 15m, lipindu-se de gardul nostru, au ridicat o locuinta, fara autorizatie de constructie, pe care au si intabalat-o in urma unei succesiuni, si acum exntind constructia tot lipindu-se de gard. Acoperisul in doua ape de pe casa lor se scurge pe acoperisul meu si in curte la mine.Cum pot sa opresc extinderea constructiei ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:29, 9 August 2009
Trebuie sa ii dati in judecata.
Faceti plangere penala pentru construire fara autorizatie si fara acordul dvs ca vecini! Solicitati demolarea constructiei ridicate abuziv .
De asemenea sesizati si Inspectoratul de stat pentru disciplina in constructii , precum si Serviciul Disciplina in constructii din cadrul primariei!:D
Puteti sa faceti si actiune in instanta insa aceasta va va costa banuti pentru onorariul avocatului!:D
E posibil sa se scarpine olteneste daca nu se analizeaza bine treaba.
O sesizare la primarie nu costa decat timp pierdut.Depinde de termenele reglementate de lege.E posibil sa nu mearga varianta cu demolarea constructiei.:D

Daca are nevoie de contabil il costa bani, daca are nevoie de expert il costa bani.
E normal ca si atunci cand are nevoie de avocat sa il coste bani.
E adevarat ca lumea crede ca avocatii lucreaza gratuit in Romania dar totusi nu e chiar asa.
E doar un zvon.:))
Ultima modificare: Duminică, 9 August 2009
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru pe suprafata mai lata decat ma lasa vecinul aducsd aducsd Buna ziua. Am cumparat un teren de la proprietarul y. Teren cu cadastru si intabulat (suprafata 1700mp latime 23 aprox). Proprietarul Y a cumparat terenul acum ... (vezi toată discuția)
Proces civil marian camelia marian camelia parintii mei au cumparat o casa in 1997 de 300mp din care:20 lungime si 15 latime.acum sunt dati in judecata de vecinul din spatele casei care a cumparat de ... (vezi toată discuția)
Ce conditii trebuie sa indeplineasca ridicarea unei constructii, fata de vecini dorelbaiu dorelbaiu Casa mea este o constructie de caramida, parter, tip vagon, avand calcanul pe hotarul cu proprietatea vecina, care este un spital. Aici, spitalul are o fasie ... (vezi toată discuția)