avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... care e legea cea noua pentru asociatii?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

care e legea cea noua pentru asociatii?

buna ziua,in legatura cu afisarea la fisier ,ce trebuie sa se afiseze si ce contine legea cea noua?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:04, 31 Martie 2016
Asociaţia de proprietari, prin grija preşedintelui, va afişa lunar, la vedere, lângă lista de plată a cheltuielilor, modalitatea de calcul în urma căruia au rezultat sumele lunare de plată.

Modalitatea de calcul va conţine şi va arăta explicit toate costurile şi sumele care formează totalul de plată al proprietarilor, respectiv modul de calcul şi de repartizare a acestor cheltuieli către proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizari la intretinere kryss72 kryss72 Pana in luna aprilie anul curent am avut restanta la intretinere.Am achitat integral suma ,iar cand s-a afisat intretinerea pt luna aprilie am avut surpriza sa ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere asociatie ContSters356583 ContSters356583 Daca intretinerea nu este afisata detaliat conform ART. 48^1 legea 230/2007 \"Asociaţia de proprietari, prin grija preşedintelui asociaţiei, va ... (vezi toată discuția)
Cum vor fi obligati sefii asociatiei sa arate modul de calcul al penalizarilor si al celorlalte cheltuieli afisate pe lista de intretinere lunara ? asa123 asa123 Cum se va aplica, concret, Legea nr. 17/2016 pentru modificarea și completarea Legii nr. 230/2007 ? Detalii, aici: ... (vezi toată discuția)