avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INTEROGATORIU
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INTEROGATORIU

Buna seara poate ma ajuta si pe mine cineva cu un model de interogatoriu pe civil.As vrea sa stiu cum se redacteaza cum sunt formulate intrebarile asezarea in pagina.Eu sunt reclamant. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:49, 1 Aprilie 2016
Conteaza ce intrebari puneti, succesiunea lor, sa fie fapte personale bla-bla, nu conteaza atat de mult cum anume aranjati in pagina.
In practica se foloseste un tabel, in stanga sunt intrebarile, in dreapta scrie judele raspunsul. Totusi, aceast tabel nu e obligatoriu, nu e relevant, important e sa fie intrebarile potrivite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amator: cum se face un interogatoriu pt a fi depus in instanta Balaurul Balaurul Buna ziua, Sunt un amator în procedurile unui proces. Oricum intr-o cauza nesemnificativa ma reprezint EU (nu am avocat) imi spuneti si mie principalele idei ... (vezi toată discuția)
Citatie in care se mentioneaza ca se face interogatoriu marinela_09 marinela_09 Buna ziua, am primit o citatie de la judecatorie, cum ca trebuie sa ma prezint personal la interogatoriu. Sunt cu fostul sot in proces de vizitare minor. ... (vezi toată discuția)
Contestare interogatoriu mihai1667 mihai1667 Sunt implicat intr-un proces civil in calitate de parat. Instanta a aprobat proba cu interogatoriu ptr partea reclamanta. S-a depus acest interogatoriu ... (vezi toată discuția)