avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... autorizatie constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

autorizatie constructie

Buna seara.In anul 2010 am cumparat o casa batraneasca,carea avea suprafata totala de 96 de mp.Acum 3 ani,fiind casa fff veche o parte din ea era gata sa cada jos,am fost nevoit sa demolez acea parte si sa o refac din nou,nu am stiut ca imi trebuie autorizatie de constructie pentru doua ziduri care trebuiau facute din nou.M-au chemat la primarie pentru legea 50/1991.Ce este de facut ,va rog un sfat.Va multumescs.
Ultima modificare: Joi, 31 Martie 2016
wenuss, utilizator

Alte discuții în legătură

Autorizatie nicole852107 nicole852107 buna ziua,vreau sa repar o cladire si sa-i schimb destinatia,este vorba de un grajd.vreau sa-l repar,si sa-l mansardez.in aceasta,sa fac o ... (vezi toată discuția)
Demolare casa mine58 mine58 Buna ziua , Am mostenit o casa batraneasca si as dori sa o demolez, sa construiesc alta noua . Ce documente imi tebuie ca sa o demolez si care sunt taxele ... (vezi toată discuția)
Modificare releveu garsoniera, pentru vanzare maneki maneki Buna seara, Doresc sa cumpar o garsoniera prin \"prima casa\" insa am intampinat un obstacol la evaluare. Garsoniera a fost modificata, la modul ca s-a ... (vezi toată discuția)