Subiectul pe care vreau sa vi-l supun dezbaterii este, poate, putin iesit din comun. Cu toate acestea as dori sa aflu parerea D-voastra in legatura cu acest lucru.
Sunt implicat, ca reclamant, intr-un proces de anulare a unei decizii de concediere. Evident ca mi-am angajat un avocat. Mentionez ca procesul se afla inainte de ultimul termen, pentru depunerea concluziilor scrise si pledoariile finale.
Cu putin timp in urma am sesizat ca in cadrul cercetarii disciplinare au fost trei sedinte de cercetare disciplinare. Eu am fost convocat doar la doua dintre acestea, dupa cum reiese dealtfel si din actele (convocarile) depuse la dosar de catre parata.
I-am mentionat acest lucru si avocatului, care, spre surprinderea mea mi-a spus ca asta nu conteaza, ca respectiva comisie de disciplina se poate intalni ori de cate ori doreste si ca important este ca m-a convocat de doua ori, nefiind necesar sa ma convoace la fiecare sedinta. Mai mult decat atat, avocatul mi-a spus ca oricum acum nu se mai poate face nimic, cererea de chemare in judecata necontinand si acest lucru. Prin urmare nu doreste sa mentioneze acest lucru in concluziile scrise si evident nici in pledoaria finala.
Din discutiile pe care le-am avut pe acest site cu D-voastra am inteles ca neconvocarea la toate sedintele de cercetare disciplinara poate duce la anularea sanctiunii disciplinare, astfel ca eu tin foarte mult la prezentarea acestui lucru catre instanta, atat in concluziile scrise, cat si in pledoaria finala. Ma lovesc insa de reticenta domnului avocat, care nu considera ca este necesar si benefic sa abordeze acest subiect.
Spuneti-mi , va rog, cum ar trebui sa procedez in aceasta situatie si daca domnul avocat are dreptate.
As putea cumva interveni in fata instantei sa prezint eu acest lucru, in conditiile in care observ ca avocatul nu abordeaza acest subiect in pledoaria finala ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns:
DAN POPESCU , Avocat
16:00, 4 Aprilie 2016