avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

buna ziua as dori sa imi spuneti va rog eu sunt divortat de sotie ea a spus ca vrea sa bage partaj avem un apartament cumparat acum 15 ani eram impreuna cand lam cumparat eu am lucrat in spania dar fara acte cu acei bani lam cumparat de atunci pana in prezent sotia nu a avut niciodata serviciu nu a contribuit financiar cu niciun leu nici la intretinerea lui nici la modernizare mobila sau altceva care ar fi proncetajul in cazul acesta va rog frumos sa mi spuneti si mie multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: viorelnet , utilizator 09:35, 6 Aprilie 2016
doar instanta poate stabili cotele.....se prezuma 1/2 pentru fiecare dar fiecare poate dovedi ca a contribuit cu mai mult.....faptul ca sotia nu a lucrat nu inseamna ca nu va primi nimic.....
eu nu am zis ca nu va primi nimic intrebarea era cam cat la suta ar primi ea avind in vedere circumstatiile un proncetaj asa in mare daca se poate sami spuneti
Se pleca de la premisa ca ati contribuit egal, daca dvs vreti o cota mai mare de 50% pt ca spuneti dvs ca ati avut o contributie mai mare, dvs trebuie sa cereti o cota mai mare, dvs stiti cat si apoi sa va chinuiti ca sa dovediti.
eu zic sa vbiti cu duduia ca sa vindeti si sa va luati fiecare jumate sursa de venit justificativ nu aveti niciunul dar macar scapati de 3% taxa de timbru
sa zicem ca ce am lucrat in spania nu pot dovedi venitul dar pentru modernizarea apartamentului si intretinerea lui pot dovedi cu cartea de munca am lucrat in continiu 10 ani fara a intrerupe macar o zi bimeinteles escludem concediile iar dansa nu a lucrat nici macar o zi nici cu carte de munca nici fara nu ar fi normal sa obtin mai mult in urma partajului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am sanse sa obtin ceva la partaj? Sorin_Paul Sorin_Paul Buna ziua, Sunt in divort si doresc o lamurire privind partajul care va urma. Va rog sa imi spuneti daca am sanse sa obtin jumatate din apartamentul pe ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort rickylaura rickylaura Dupa divort fosta sotie a ramas in apartamentul cumparat in timpul casatoriei impreuna cu cei doi copii ai nostri. Apartamentul a fost cumparat la 3 luni dupa ... (vezi toată discuția)
Partaj dora40 dora40 [ editat de moderator-scrierea cu majuscule contravine regulamentului de postare] eu ca mama traiesc in spania cu 3 copii din care unul minor ,prin abandore ... (vezi toată discuția)