Buna ziua! E obligatoriu sa ma prezint in instanta la apel eu fiind apelantul?Specific ca nu am avocat, iar intimatul in intampinare nu cere alta expertiza nici alti martori, nimic.Ce se intampla la prima infatisare in cazul acesta? si cam cate termene vor fi? Se mai pun concluzii scrise? Multumesc!
Daca nu doriti sa va prezentati, puteti formula in scris o cerere de judecare a cauzei in lipsa, insa sfatul meu ar fi sa mergeti la termenul stabilit pentru a va sustine apelul.
Puteti formula cerere de judecare in lipsa, dar, este in interesul dvs. sa fiti prezent la termen,concluziile scrise nu sunt obligatorii,daca instanta este edificata si considera ca, nu mai sunt probe de administrat poate ramane in pronuntare.
Multumesc de raspunsuri! As mai avea o intrebare.; la judecata de la fond s-a dat o sentinta cu ochii inchisi 50% din masa partajabila fiecarei parti fara sa se tina cont de dovezile din dosar. de regula cum procedeaza instanta de apel?e posibil sa fie anulata sentinta si retrimisa spre judecare instantei de fond?