avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... cum ar trebui sa se procedeze in cazul in care doua ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

cum ar trebui sa se procedeze in cazul in care doua comune, isi au granituirea trasata gresit

cum ar trebui ca doua comune sa-si schimbe granituirea, deoarece o localitate are suprafata de teren in comuna vecina, iar comuna vecina are suprafete de teren la cealalta. Desi s-au dat titlurile de proprietate corect din anul 1991,adica fiecare localitate si-au eliberat titlurile de proprietate in tarlalele corect amplasate la momentul acela , insa cand s-a trasat mai tarziu granita ,, din birou", s-a trasat gresit. Acum oamenii datorita acestei erori desi au titlul de proprietate in localitatea de domiciliu, trebuie sa se deplaseze pentru a platii impozitul in cealalta localitate, trebuie sa spunem ca acum se face si planul urbanistic general. OCPI- ul asa isi da viza , cu aceasta eroare.deoarece asa au ei. Care ar fi procedura sa se rectifice aceasta granituire?
Ultima modificare: Vineri, 1 Aprilie 2016
baza, utilizator

Alte discuții în legătură

Corectare titlu de proprietate radu_emilia1986 radu_emilia1986 Buna ziua, Mama mea a obtinut in 1988 un teren in intravilan prin vanzare-cumparare, dar fara documente. In 1993, in urma unui proces ,s-au facut masuratori ... (vezi toată discuția)
Granituirea-stabilirea liniei de hotar Corneldaniel Corneldaniel Granituirea-stabilirea liniei de hotar. \"La stabilirea pe cale judiciară a liniei de graniţă nu este determinantă asigurarea în totul a suprafeţei de ... (vezi toată discuția)
Proprietate întabulată peste care ulterior au suprapus o parcelă vecină, parțial în cadastru fără notare în cf Ardelean Gheorghe Ardelean Gheorghe Bună ziua, Prezint mai jos o situație din OCPI și Justiție probabil extrem de rar întâlnită, așadar interesantă. ... (vezi toată discuția)