avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda apel 112-cum poate fi pusa la dispozitia ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda apel 112-cum poate fi pusa la dispozitia instantei inregistrarea apelului meu

Am fost atacat de un caine periculos si in timp ce cainele sarea pe mine stapanul nu facea nimic sa il cheme sau sa il ia de pe mine. Am sunat atunci la 112 pentru prima data si am primit amenda de 500 lei pentru ca polita venita nu l-a mai gasit pe acel individ cu cainele lui care cand a auzit ca sun la politie a plecat.
In procesul verbal politistul a scris minciuni si anume ca as fi apelat ca era un caine liber si eu nu pentru asta am sunat. Nu am semnat atunci nici un PV, nu a intocmit nici un PV ci l-am primit pe presul de la usa in plic desfacut la aproape doua luni de la data incidentului.
Ce vreau sa va intreb: cum sa fac sa fie pusa la dispozitia instantei inregistrarea apelului meu catre 112 in care se aude ca eu tip sa ia cainele de pe mine si cu care pot face dovada ca nu am apelat abuziv pentru caine liber ci pentru caine periculos liber carre m-a atacat?
Politisul intentionat a scris minciuni in PV.

Multumesc.
Multumesc tuturor celor care incearca sa ma ajute.
Situatia e mult mai grava decat am prezentat-o eu aici. In complexul rezidential in care locuiesc, sunt nu unul, ci doi stapani de caini periculosi care caini, de 4 ani sunt lasati liberi in spatiul comun, fara lesa si fara botnita. Sectia de politie sesizata prin petitii ale proprietatilor si prin apeluri telefonice la ei la sectie, nu doreste sa opreasca acesti indivizi care locuiesc si cu chirie si au exclusiv activitati de noapte in a teroriza un cartier intreg de oameni. Cainele care m-a atacat pe mine e lasat liber si printre copii si politia spune ca nu are ce sa faca. Nu are ce sa faca dar ma amendeaza pe mine, cel atacat!

La cateva ore dupa ce politia a venit si nu l-a gasit pe acel individ cu cainele, el a incercat sa ma omoare pentru ca am chemat politia. Posed si am pus in plangere penala inregistrarea cu tentativa de omor si amenintarea cu moartea.

Acel PV de contraventie de 500 lei nu se poate anula decat in instanta si acum chin pe mine, om nevinovat, cauta si plateste avocat, strange dovezi si situatia tot nerezeolvata este.
Pentru ca atunci cand politia NU vrea, nu gaseste contravenienti sau infractori.
Cu siguranta daca as fi fost eu sa las un caine periculos liber in 4 ani, as fi fost la puscarie pana acum.

O zi buna!!
BFX2 a scris:

Sectia de politie sesizata prin petitii ale proprietatilor si prin apeluri telefonice la ei la sectie, nu doreste sa opreasca acesti indivizi care locuiesc si cu chirie si au exclusiv activitati de noapte in a teroriza un cartier intreg de oameni. Cainele care m-a atacat pe mine e lasat liber si printre copii si politia spune ca nu are ce sa faca. Nu are ce sa faca dar ma amendeaza pe mine, cel atacat!

Daca la nivelul sectiei de politie va confruntati cu dezinteres,realizati inregistrari cu telefonul care sa probeze concret cum stapanii isi lasa liber caini rase periculoase pe drumul public-fara zgarda fara lesa si sesizati oficial conducerea IGP inclusiv asupra dezinteresului sectiei de politie teritoriale de dispunere masuri legale

In general mai rar ataca cainii fara stapan. Cei cu stapan ataca mai mult cainii altora, dar si oameni...si in general stapanii sunt iresponsabili, pentru ca nu isi tin cainii in lesa. Sincera sa fiu am vazut destui proprietari de genul asta si nu am avut cu cine sa ma inteleg.
Dumneavoastra daca v-a atacat cainele puteti sa spuneti cum arata proprietarul si ce fel de caine avea, doar i-ati vazut. Dupa descriere politia poate sa il caute sa il si gaseasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare cu caine periculos ContSters362885 ContSters362885 Daca un om isi lasa intentionat de ani de zile cainele periculos Rotweiller liber pe spatiul comun si ma simt amenintata de prezenta acestui caine, am probe ca ... (vezi toată discuția)
Politisti care refuza constatarea infractiunii ContSters277537 ContSters277537 Am urmatorul caz: politisti de la o sectie din Bucuresti au fost solicitati sa intervina si sa sanctioneze doi stapini de caini periculosi lasati liberi ... (vezi toată discuția)
Vecinul si cainele lui syruss syruss Am cautat si urmarit pe forum mai multe subiecte despre caini si stapanii lor, marea majoritate avand probleme cu latratul lor insa eu am o problema un pic mai ... (vezi toată discuția)