avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Hotarare judecatoreasca permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Hotarare judecatoreasca permis conducere

Am primit o hotarare judecatoreasca definitiva pt suspendarea permisului de conducere pt o fapta petrecuta acum aprox.6 ani.Acum am permis englezesc de vreo 2.5 ani.Ce ar trebui sa fac?Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Permis suspendat în românia perioada 150 de zile Magualex00 Magualex00 Buna seara,in data de 1.5.2013 am condus mașina în localitate cu viteza de 120 de km/h.am depus contestație iar astăzi data de 7.6.2017. am primit acasă o ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa - termen prezentare examen permis Bonix Bonix Am o hotarare judecatoreasca pentru art.87(1) OUG 195/2002 prin care mi s-a stabilit amenda administrativa - pe baza inlocuirii raspunderii penale art.90C.Pen ... (vezi toată discuția)
Proces pierdut fara decizie irevocabila victorlarger victorlarger Salut! In 2013 mi-a fost suspendat permisul pentru incalcarea liniei duble continue pe 30 zile. Am facut plangere impotriva pv. deoarece aveam nevoie de permis ... (vezi toată discuția)