avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dovada platii asigurarii de sanatate in alt stat mebru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dovada platii asigurarii de sanatate in alt stat mebru UE

In cazul meu care locuiesc si muncesc legal in Spania cu ce document trebuie sa dovedesc la ANAF ca platesc asigurarea de sanatate ? Nu vreau sa ma trezesc cu vreo amenda.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:49, 3 Aprilie 2016
Cardul european de asigurări sociale de sănătate (CEASS) constituie dovada că sunteţi asigurat într-o ţară din UE .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire cass pe chirii daneliuc daneliuc am rezidenta in Italia si am asigurare medicala in Italia dovedita cu un card [tessera sanitaria]. Este aceasta documentul portabil cerut de ANAF prin ord ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate Mirelascu Mirelascu Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cu ce pot sa fac dovada ca am o asigurare de sanatate intr un stat al U.E. Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Recuperare taxa spitalizare sulita maria sulita maria Buna sunt asigurata in România (nu am card european de asigurarae,doar card de sanatate)am fost in vacanta Croatia si am fost spitalizata 4zile internata,unde ... (vezi toată discuția)