avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare de sanatate

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cu ce pot sa fac dovada ca am o asigurare de sanatate intr un stat al U.E.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:09, 28 Februarie 2016
Cardul european de asigurări sociale de sănătate (CEASS) reprezintă dovada că sunteţi asigurat într-o ţară din UE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada platii asigurarii de sanatate in alt stat mebru ue dumitriu_r dumitriu_r In cazul meu care locuiesc si muncesc legal in Spania cu ce document trebuie sa dovedesc la ANAF ca platesc asigurarea de sanatate ? Nu vreau sa ma trezesc cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! lucrez full time in românia și doresc un job part ... Andra Diaconu Andra Diaconu Bună ziua! Lucrez full time in România și doresc un job part time, în Franța, angajator francez, voi avea reședință în Franța, însă voi presta ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa spitalizare sulita maria sulita maria Buna sunt asigurata in România (nu am card european de asigurarae,doar card de sanatate)am fost in vacanta Croatia si am fost spitalizata 4zile internata,unde ... (vezi toată discuția)