avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Lucrez full time in România și doresc un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Lucrez full time in România și doresc un job part ...

Bună ziua! Lucrez full time in România și doresc un job part time, în Franța, angajator francez, voi avea reședință în Franța, însă voi presta serviciile din România online. Pot avea asigurare sociala de sănătate în Franța, atâta timp cât exista și cea din România prin obligativitatea legii noastre?? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:06, 19 Aprilie 2023
Puteti avea asigurare sociala de sănătate în Franța, desi nu este nevoie daca aveti Cardul european de asigurări sociale de sănătate.(CEASS)

Dacă vă schimbați reședința obișnuită într-o altă țară, pentru a primi îngrijiri medicale în noua țară, puteti sa utilizați formularul S1, în loc de CEASS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular s1 si asigurare in tara ElizaBV ElizaBV Buna ziua, Am o intrebare, va rog, in legatura cu formularul european S1. Mama mea este pensionara (pensie platita de statul roman) si a venit sa ... (vezi toată discuția)
Formular s1 Gratimi Gratimi Sunt pensionara si doresc sa-mi stabilesc reședința in Franța . As dori sa stiu ce acte trebuie prezentate la Casa de asigurări de sănătate din România ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa spitalizare sulita maria sulita maria Buna sunt asigurata in România (nu am card european de asigurarae,doar card de sanatate)am fost in vacanta Croatia si am fost spitalizata 4zile internata,unde ... (vezi toată discuția)