avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema cu persoane luate in spatiu de tatal meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema cu persoane luate in spatiu de tatal meu

Buna ziua, situatia sta in felul urmator. Tatal meu are o casa mostenita de la parintii lui unde figureaza doar cu un titlul de proprietate pe 33% din casa deoarece nu a mai facut succesiunea dupa decesul mamei sale, tatal sau fiind primul decedat.El are in acea casa 4 persoane care sunt rude de pe mama mea ulterior facandu-le si buletine.Ideia este ca el vrea sa tine respectivele persoane iar eu nu sunt deacord cu acest lucru.Ce as putea sa fac in aceasta situatie? Si ce ar putea sa mai faca el pe viitor care sa fie in detrimentul meu? As dori sa mai stiu daca am vreun drept dupa decesul mamei mele?faptul ca nu a fost trecuta in acel act al casei.Mentionez ca nu a existat vreun anume motiv. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lucianxyz , utilizator 22:14, 5 Aprilie 2016
Mama dvs nu avea de ce sa fie trecuta in actulk casei pt ca acea casa e bun propriu al tatalui dvs. Casa o mosteniti dupa ce moare tatal dvs, dupa mama mosteniti ce a avut ea. Daca tatal dvs va mai fi in viata si sot al mamei la data decesului acesteia, impartiti ce a avut mama si cu tatal.
Momentan acea casa e a tatalui si face ce vrea cu ea.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succcesiune ElenaBB ElenaBB Am o problema, întrucât avocatul îmi spune ceva, iar notarul altceva. În anul 2000 a murit tatal meu. A avut in proprietate 1 (o) casa si pamant. În ... (vezi toată discuția)
Atacare act de succesiune Mihaela stroe Mihaela stroe Eu si mama mea avem o casa obtinuta dupa decesul tatalui meu prin succesiune!....pe titlul de proprietate figureaza titlular strabunicul meu, iar la ... (vezi toată discuția)
Mostenire-succesiune marrianne42 marrianne42 Buna ziua! Tatal meu a decedat acum 9 ani,mama ramasa in casa in care a locuit cu tata si cu bunicii mamei (acestia fiind decedati de mai mult timp).Mama a ... (vezi toată discuția)