avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concesionare teren ilegala?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concesionare teren ilegala?

Buna ziua,

Va descriu o problema si va rog sa ma ajutati cu pareri.
Intr-o curte comuna un vecin prelungeste podul casei cu o terasa acoperita care este sustinuta de doi stalpi, aceasta terasa fiind construita fara autorizatie, lucru care a fost constatat de Primarie. Apoi dupa aproximativ 1 an, obtine si concesionarea acelui teren.

Este normal ?
Se poate anula acel contract de concesionare?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Masuri impotriva primariei? dorintm dorintm Buna ziua, Va descriu o problema putin cam incurcata, poate ma veti ajuta cu un raspuns. Intr-o curte comuna, in anul 2005 un vecin a construit fara ... (vezi toată discuția)
Suspendarea unui proces dorintm dorintm Buna ziua, Apelez din nou la dvs., pentru ca am din nou o nelamurire. Am mai scris in trecut despre acest subiect, acum am alta problema care o voi detalia ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie dorintm dorintm Buna ziua, Va scriu pentru a va cere niste pareri legate de problema mea, care cred ca e este una grava pentru mine. Locuiesc in Timisoara, intr-un imobil ... (vezi toată discuția)