avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca - perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca - perioada determinata

Buna ziua,

Daca am un contract de munca pe o "perioada determinata (de la - pana la data de .......), cu mentiunea scrisa in CIC ca-i pe perioada suspendarii contractului individual de munca al titularului de post" si acesta revine la serviciu intre timp, ce se intampla (in masura in care mie nu mi-a expirat perioada determinata)?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:39, 5 Aprilie 2016
Codul Muncii prevede :
art.84
....
(2) In cazul in care contractul individual de munca pe durata determinata este incheiat pentru a inlocui un salariat al carui contract individual de munca este suspendat, durata contractului va expira la momentul incetarii motivelor ce au determinat suspendarea contractului individual de munca al salariatului titular.
Va multumesc!
Si totusi, daca persoana revine la serviciu atata timp cat eu sunt in concediu de odihna, ce se intampla?
Acelasi lucru, incetarea de drept a c.i.m. , chiar daca sunteti in CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim la revenirea titularului de post Lavinia07 Lavinia07 Buna, sunt angajata pe perioada determinata de 24luni pe perioada suspendarii titularei de post, care este in CCC aceasta doreste sa revina la serviciu ... (vezi toată discuția)
Cim determinat art 83 lit a IldikoB IldikoB Buna ziua, am dori sa incheiem un cim determinat pt inlocuirea unei salariate care va fi in crestere copil . Codul muncii specifica : durata contractului ... (vezi toată discuția)
Incetare cim Nadia Anemona Nadia Anemona Buna ziua! Va rog frumos sa-mi oferiti un raspuns pentru urmatoarea speta: sunt profesor suplinitor calificat, angajat pe perioada determinata, in locul unei ... (vezi toată discuția)