avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Stagiu avocati
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Stagiu avocati

Buna ziua, in conditiile in care sunt primit in profesie, care e perioada in care pot efectua cei 2 ani de stagiu, in urma carora sa imi dau definitivatul? De pilda, daca nu ma angajez si nu inchei un contract de colaborare cu un avocat timp de 3 ani, pot incepe atunci stagiul?
Cel mai recent răspuns: snoopycello1 , utilizator 15:52, 4 Aprilie 2016
De la data primirii in profesie , va incepe sa curga termenul de 2 ani pentru a efectua stagiatura.
Prin urmare, daca nu incep stagiul cel tarziu dupa 2 ani de la primirea in profesie, voi fi exclus?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu avocat in perioada de concediu crestere copil corrine123 corrine123 Buna ziua, In conditiile in care sunt primita in profesie, care e perioada in care pot efectua cei 2 ani de stagiu, in urma carora sa imi dau ... (vezi toată discuția)
Incepere stagiatura deya deya in cat timp de la promovarea examenului de admitere in barou trebuie sa incepi stagiatura?? (vezi toată discuția)
Primire examen definitivat Valentina Curosu Valentina Curosu IMi spune si mie cineva, ce imi trebuie pentru primire la examenul de definitivat, o simpla recomandare sau contractul propriu-zis cu avocatul la care m-am ... (vezi toată discuția)