avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1812 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate stagiu avocat in perioada de concediu crestere copil
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

stagiu avocat in perioada de concediu crestere copil

Buna ziua,

In conditiile in care sunt primita in profesie, care e perioada in care pot efectua cei 2 ani de stagiu, in urma carora sa imi dau definitivatul?
Mai precis, daca sunt primita in profesie si sunt in concediu de crestere copil, stagiul poate fi amanat? Efectuarea stagiului ma obliga sa renunt la concediu de crestere copil? Ce optiuni exista pentru o persoana care este primita in profesia de avocat, este angajata in alt domeniu, urmeaza sa nasca si ar vrea sa stea in concediu de crestere copil, astefl incat sa nu fie nevoita sa dea din nou examen de primire in profesie?

Va multumesc anticipat!
Va sugerez sa va inscrieti pe grupurile de FB dedicate exclusiv avocaților,,acolo în mod cert o sa aflați răspuns la întrebarea dvs..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cif pfa avocat va rog sa ma lămuriți in legătura cu următoarea chestiune: ... avocatpapanatm avocatpapanatm Va rog sa ma lămuriți in legătura cu următoarea chestiune: cum poate un avocat (pfa) înscris în barou si activ , să ofere și să factureze ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! as avea și eu o nelămurire la adresa unei persoane ... Costina -eu Costina -eu Bună ziua! As avea și eu o nelămurire la adresa unei persoane dragi mie. Este posibilă desfacerea contractului de munca în învățământ , dacă ... (vezi toată discuția)
Avocat stagiar suspendat anders anders Buna ziua. Am dat admitere si intrat cu brio in Barou in 2003. Am profesat doi ani apoi viata m-a dus prin alte parti:) In momentul asta sunt suspendata pentru ... (vezi toată discuția)