avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... CIF PFA AVOCAT Va rog sa ma ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

CIF PFA AVOCAT Va rog sa ma lămuriți in legătura cu următoarea chestiune: ...

Va rog sa ma lămuriți in legătura cu următoarea chestiune: cum poate un avocat (pfa) înscris în barou si activ , să ofere și să factureze consultanța pt accesarea de fonduri europene?
Precizez ca exista diplomă de absolvire a cursului de expert accesare fonduri.
Se pot face 2 CIF-uri diferite?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 23:39, 30 Octombrie 2020
ar trebui să verificați întâi dacă această activitate este compatibilă cu profesia de avocat.
cCautati pe fb si o sa găsiți grupuri dedicate exclusiv profesiei noastre ,unele dintre ele cu câteva mii de participanti.Daca întrebați acolo în mod cert o sa primiti răspunsuri pertinente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imbogatire fara justa cauza - act de adjudecare anulat - plusul ... Irina S. Irina S. In cadrul unei contestatii la executare (pe vechiul cod de pr.civ.), s-a admis actiunea, s-a constatat perimarea executarii silite, a fost desfiintat dosarul ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati cu profesia de avocat lavinia2 lavinia2 buna ziua, doresc sa imi infiintez un PFA avand ca si obiect de activitate agricultura, cu fonduri alocate din cadrul uniunii europene si as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Stagiu avocat in perioada de concediu crestere copil corrine123 corrine123 Buna ziua, In conditiile in care sunt primita in profesie, care e perioada in care pot efectua cei 2 ani de stagiu, in urma carora sa imi dau ... (vezi toată discuția)