avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare imobil
Discuție deschisă în Executare silită

executare imobil

Buna ziua

Se poate executa un imobil unde am ipoteca de rang I , daca in extrasul de carte apare o sarcina prin care, proprietarul persoana fizica a incheiat un contract de comodat cu o persoana juridica si a cedat dreptul de folosinta .
Afecteaza cu ceva executarea acest contract de comodat?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:02, 4 Aprilie 2016
Contractul de comodat nu afecteaza executarea silita, ce se executa este dreptul de proprietate asupra imobilului si, nu dreptul de folosinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita si contractul de comodat Bogdan_Garleanu Bogdan_Garleanu Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de o executare silita si un contract de comodat. Am dobandit, de la banca, la licitatie o casa. Vechea proprietara are ... (vezi toată discuția)
Pentru incheierea unui contract de comodat este necesar cf pt spatiul respectiv? nicoleta sorina nicoleta sorina Ma intereseaza daca pentru incheierea unui contract de comodat este necesar sa detii certificat de carte funciara pentru spatiul unde se va deschide punct de ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe un apartament cu 2 ipoteci andra7 andra7 Buna ziua, Sunt intr-o situatie disperata - casa a carei proprietara este mama are dubla ipoteca de la 2 persoane diferite - un credit este la zi pe cand cu ... (vezi toată discuția)