avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Problema la imatriculare masina din UE, la Politie, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Problema la imatriculare masina din UE, la Politie, RAR rezolvat.

Am cumparat o masina din Germania de la un turc. (Mare greseala am facut)
Am facut acte in germania, personal. Am adus masina in tara, am circulat cu ea 3 luni.
Am facut rar-ul fara probleme, am platit impozit la primarie, asigurare, tot ce trebuie.
Cand am ajuns la politie, ofiterul de acolo mi-a spus ca actele mele impreuna cu numerele de Zoll, vor fi retinute, deoarece masina mea apare ca fiind cu probleme la asigurare in Luxembourg.
Nu stie inca despre ce este vorba, va investiga, dar in programul european de asigurari masina mea a avut niste probleme in tara respectiva.

Intrebarea mea este ce pot face acum? Banii nu ii mai pot recupera dar as vrea sa stiu unde anume se cauta o masina, sa verifici daca are probleme? Eu de unde sa stiu cand o cumpar ca ea are probleme, daca mi-am facut acte de germania valabile si legale. Nu trebuia sa imi spuna germanii ca este o problema?

Alte discuții în legătură

Nu am dreptul la numere rosii, provizorii? ContSters200796 ContSters200796 buna! ma aflu intr-o situatie dificila in legatura cu o masina. am adus-o in tara din Franta acum o luna in baza unui contract de vanzare cumparare pe numele ... (vezi toată discuția)
Numere germania (posibil expirate) adhyguru adhyguru MA NUMESC ADY, am avut un opel cu nr de germania(nu provizorii), sunt din provincie si am ajuns in data de 17 febr 2009 in bucuresti cu ceva probleme ... (vezi toată discuția)
Nr rosii itp expirat silviutza4u silviutza4u Buna ziua! Un prieten de-al meu si-a cumparat o masina de la un individ din Bucuresti care o aduse-se din Germania pe rampa fara numere,ITP sau Rca ... (vezi toată discuția)