avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Publicare carte online.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Publicare carte online.

Buna ziua. Doresc sa public o carte online si am nevoie de Tax Identification Number. (sa fie numarul de identificare fiscala?)
Momentan nu sunt inregistrata la fisc ca si Pfa sau cu drept de autor.As dori sa stiu care ar fi mai avantajos.
Care sunt pasii de urmat?

Alte discuții în legătură

Publicare carte pe amazon georgells georgells Buna seara.Sunt cetatean roman, doresc sa public o carte pe Amazon ,dar in momentul cand doresc sa imi fac cont, mi se cer datele personale , printre care mi ... (vezi toată discuția)
Obtinere numar de identificare fiscala georgells georgells Buna seara.Sunt cetatean roman, doresc sa public o carte pe Amazon ,dar in momentul cand doresc sa imi fac cont, mi se cer datele personale , printre care mi ... (vezi toată discuția)
Ein, pfa sau ambele? Sergiu_N Sergiu_N Buna ziua. Eu locuiesc in Romania si vreau sa-mi infiintez un EIN in SUA pentru a putea folosi Amazon Kindle Publishing pentru a publica carti si nu stiu, am ... (vezi toată discuția)