avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Apa dintre 2 proprietati este publica sau privata
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Apa dintre 2 proprietati este publica sau privata

Buna ziua,

intrebarea mea este daca se poate pescui legal (avand permis pt pescuit) pe un canal (apa) cu o lungime de vreo 200m, dintre 2 proprietati (ingradite fiecare), langa Dunare (bratul Sf. Gheorghe) fara a incalca vreo proprietate sau vreun drept?

Cu alte cuvinte, canalul este public sau nu?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 23:55, 13 Februarie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
-Ar trebui sa va adresati unei institutii publice care administreaza domeniul public din zona respectiva sau autoritarii care va emis permisul de pescuit.
-"canalul"/ locul / terenul este domeniu public daca si numai daca este inscris in inventarul domeniului public al unei localitati/ al judetului sau al statului. nu are legatura cu faptul ca terenurile invecinate sunt ingradite.
-pe pagina oficiala a ANCPI : [ link extern ] ....
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2018
Cristian Fara, Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI
Multumesc pentru raspuns!
imi cer scuze pentru "moderarea" automata a raspunsului meu continuarea este:
[ link extern ]

este un "googlemap-romanesc " unde sunt "publicate " proprietatile pe care s-au facut operatiuni de cadastru si publicitate imobiliara " daca gasiti canalul "cu pricina " hasurat galben veti putea vedea nr de CF si la OCPI este public si proprietarul (Oficiul de cadastru si PUPLICITATE imobiliara) , puteti vedea si limitele vecinilor de pe mal
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
Alin Popescu, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier local, ocupare proprietate af_adrianflorea af_adrianflorea Buna ziua, Detin un teren intr-o comuna de langa Moreni, Dambovita. Recent, vecinul de langa mine s-a apucat de constructia unei case si a unui gard cu tarusi ... (vezi toată discuția)
Drept proprietate + altele haiduc haiduc Detin o proprietate pe malul unui parau care de mai multi ani n-a mai facut ravagii iar satenii, in marea lor majoritate, au \\\\"inaintat\\\\" cu gardurile ... (vezi toată discuția)
Detin un teren intabulat (am cf), aflat intr-o zona relativ izolata, ... ovigintech ovigintech Detin un teren intabulat (am CF), aflat intr-o zona relativ izolata, la care ajung rar si am costatat ca in acest moment este ingradit de catre o persoana ... (vezi toată discuția)