avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Construire cimitir ilegal
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Construire cimitir ilegal

Ce ar trebui sa fac daca in apropierea casei mele se incepe construirea unui cimitir,fara sa se respecte distanta minima admisa intre gardul cimitirului si casele invecinate?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:21, 6 Aprilie 2016
Puteti sesiza in scris, cu nr. de inregistrare/ data, primaria, prefectura, Directia judeteana de sanatate publica, Agentia teritoriala de mediu.
Informatii suplimentare legate de discutia deschisa de dvs. gasiti aici: www.avocatnet.ro/content/for...
Va multumesc pentru sfaturi, voi proceda intocmai.Mai putin la primarie, unde sustin ca ei vor face cimitir indiferent de lege si nu vor sa puna la dispozitia locuitorilor nici un document.
Pentru lipsa de transparenta (in speta, nu pune la dispozitia celor interesati autorizatiile cerute de lege), primaria poate fi actionata in instanta de contencios administrativ conform prevederilor Legii nr. 554/ 2004, daca nu raspunde in 30 de zile de la sesizarile scrise primite de la localnici, sesizari facute conform prevederilor OG nr. 27/ 2002, art.8 aprobata prin Legea nr. 233/ 2004, privind petitiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicarea unei schele fara autorizatie ion.u ion.u Buna ziua, Tatal meu are locuinta intr-o localitate resedinta de judet, casa la curte. Pe terenul vecin, viran pana in prezent, proprietarul a ridicat o ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie aiureluuuuuu aiureluuuuuu Buna ziua Vecinul meu a construit in 2012 un grajd fara autorizatie de constructie, la 10 centimetri de razor si a venit cu 8 vaci 40 oi si 6 caini . Am ... (vezi toată discuția)
Decantor amplasat necorespuzător. procurorul_63 procurorul_63 Bună Seara - vecinul meu a pus așa zisul decantor de la baie vizavi de cemul casei mele intrucit casele sunt laralele numai gardul ne desparte si pe lingă ... (vezi toată discuția)