ynocentta a scris:
Pana la solicitarea acordului care este obligatoriu,am inteles sa postez legile care guverneaza instalarea sistemelor de supraveghere ,avand in vedere precizarea
unul din vecini isi instaleaza singur camere de supraveghere,
Conform dispozitiilor legale precizate instalarea sistemelor de supraveghere nu poate fi executata de cat de catre operatori economici acreditati
Eventuala reclamatie impotriva aceluia care a montat singur camerele de supraveghere,
poate genera aplicarea de amenda si dezafectarea instalatiei
===============================================================
Dragă ynocentta, tu crezi ca daca cel care isi instaleaza singur camere de supraveghere stie cum sa monteze, care este problema? Trebuie obligatoriu ca fiecare persoana care vrea sa aiba camere de supraveghere sa angajeze operatori calificati si acreditati pt montarea camerelor de supraveghere?
Pai in acest fel, nu am dreptul sa mai fac nimic in propria casa chiar daca ma pricep, ca deh, trebuie operatori calificati, nu?
Asa nu trebuie sa tai lemne cu drujba mea, ca nu am calificare de taietor de lemne, nu pot sa imi fac un acoperis la un garaj pt ca nu am calificare de dulgher, nu pot sa imi fac mancare in casa mea ptr ca nu am diploma de calificare ca bucatar, nici sa sap, sa cultiv in gradina pomi fructiferi sau legume pt ca nu am calificare de agricultor?
Deci in opinia ta trebuie toate facute doar cu dovada de calificare !!!