avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... H.C.L Vaslui, nr. 66/2009
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

H.C.L Vaslui, nr. 66/2009

Vreau să găsesc H.C. L. Vaslui, nr.66/2009 si nu reușesc să o găsesc .Consider că ar fi similară cu Legea 61/91. Am dat peste alte rezultate ex: [ link extern ] ă
Ultima modificare: Miercuri, 6 Aprilie 2016
tot60, utilizator
Cel mai recent răspuns: tot60 , utilizator 00:13, 6 Iulie 2016
tot conținutul HCL, se găsește în Anexa HCL66/2009, aici a fost încurcătura. Am gasit. Vă mulțumesc!
Buna seara,
am sunat azi la politia locala si am sesizat ca nu mai apare pe site. eu de doi ani inicerc sa demostrez dar nu am cui niste articole din acest HCL, in final Ciulei Milta mi-a spus ca legea este facuta ca sa fie incalcata.
Vă mulțumesc, pt. implicare, în situația mea, voi demonstra faptul că, tocmai polițiști au încălcat Legea.
toate cele bune!
Aș dori să vă contactez pe e- mail privat.
Buna seara,
Va adresez multumiri pt. ca mi-ati fost alaturi fata momentul in care solicitat sprijin, avand o amenda abuziva data de un agent al Politistiei locale Vaslui, prin intocmirea in mod defectuas a P. V. pentru a-mi aduce prejudicii... In data de 22.06.2016, s-a judecat, astazi am primit hotararea.. S-a anulat amenda. Cu stima ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fumatul in spatiul public..ce inseamna asta?:) Kirano Kirano Va salut pe toti cu respect. Vreau sa stiu si eu ce reprezinta defapt aceasta lege http://www.dreptonline.ro/legislatie/legea_prevenirii_tutunului.php ce se ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu tot60 tot60 Dupa ce un amic, a fost legitimat de un politist de la I..J.P, ia trecut datele de identitate in carnetel si a plecat. Probabil dupa ce a ajuns la birou, ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am o intrebare referitoare la nerespecatrea orarului ... Nadia0986 Nadia0986 Buna seara, Am o intrebare referitoare la nerespecatarea orarului de functionare a unei firme. Care este sanctiunea care se aplica in acest caz? Cei de la ... (vezi toată discuția)