avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna seara, Am o intrebare referitoare la ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna seara, Am o intrebare referitoare la nerespecatrea orarului ...

Buna seara,
Am o intrebare referitoare la nerespecatarea orarului de functionare a unei firme. Care este sanctiunea care se aplica in acest caz?
Cei de la politia locala mi-au spus ca amenda este de 200 lei, dar nu gasesc legea care sa confirme lucrul acesta.
Ultima modificare: Joi, 22 Septembrie 2022
Nadia0986, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nadia0986 , utilizator 21:04, 22 Septembrie 2022
Ce profil are firma?
Consiliile locale din primarii dau hcl ce stabilesc amenda pt nerespectarea programului scris in autorizatia de functionare.
Deci intrebati la primarie .
Este o vopsitorie/service auto.
O sa intre la primarie. Multumesc !

gi-jane2 a scris:

Ce profil are firma?
Consiliile locale din primarii dau hcl ce stabilesc amenda pt nerespectarea programului scris in autorizatia de functionare.
Deci intrebati la primarie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecinte nerespectare program de functionare paunescusorin paunescusorin Referitor la programul de functionare al anumitor prestatori de servicii.Care este legislatia in vigoare si ce efecte poate avea ,daca o Soc.Com.,din lipsa de ... (vezi toată discuția)
Program bar Zaleczander Zaleczander Bună ziua. Am un bar într-o comună şi consiliul local, pentru a-mi îngreuna situaţia, a dat o hotărâre prin care nu am voie să îmi ţin barul deschis ... (vezi toată discuția)
Nulitate absoluta articol consiliu local al primariei tunelos tunelos Primaria Vaslui prin HCL 4/2013 a hotarat ca programul de functionare al unui restaurant din Vaslui sa fie in zilele de vineri sambata si duminica pana la ... (vezi toată discuția)